Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

 

 

Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

Sectorul investițiilor imobiliare se distinge prin reziliență și prin randamente consistente, iar metropola București se afirmă ca un epicentru al atracției investiționale, cu zona de Nord marcând suprematia prin avantaje incontestabile: centrul vibrant al activităților de business, acces optimizat către infrastructura majoră de transport - aeroporturi și autostrăzi - și proximitatea față de punctele nevralgice de interes urban.

Deținerea unui imobil pentru închiriere este o practică cu rădăcini adânci în traditia economică, însă într-o piață dinamică precum cea actuală, anticiparea și participarea la etapele preliminare ale dezvoltărilor imobiliare pot deschide uși către profitabilități semnificativ crescute. Compania North Bucharest Investments redefinește piața imobiliară prin promovarea unei perspective inovatoare asupra investițiilor imobiliare, invitând clienții să exploreze oportunități în faza incipientă de proiect.

Pipera, cartierul în plină efervescență și transformare, reprezintă o piatră de temelie în portofoliul nostru, oferind un habitat ce echilibrează armonios viața profesională cu cea socială și recreațională, într-un cadru îmbogățit de spații verzi și o infrastructură la standarde de top. 

North Bucharest Investments vine în întâmpinarea investitorilor cu o selecție exclusivistă de proiecte, atent gândite pentru a satisface cele mai sofisticate exigențe: de la familii tinere în căutare de stabilitate și confort, până la investitori cu viziune, interesați de maximizarea randamentelor prin închiriere sau revânzare

 

News

1 min 2023-12-04

Impactul scăderii autorizațiilor de construire asupra valorilor proprietății

1 min 2023-11-20

The VAT rate for purchasing a home is increasing!

1 min 2023-11-08

Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

Compania North Bucharest Investments redefinește piața imobiliară prin promovarea unei perspective inovatoare asupra investițiilor imobiliare

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica

Share