Găsește proprietatea
potrivită direct de la
dezvoltator

Alege apartamentul perfect
pentru reședință sau investiție,
în zona de nord a Bucureștiului

Oferte exclusiviste de la
dezvoltatori de Top
Descarcă broșura Brochure

Rezultatele căutării

Casa Pipera

Casa Pipera îți oferă o gamă variată de facilități premium, concepute pentru a-ți asigura un stil de viață modern și confortabil:

 • Acoperiș de tip terasă circulabilă: Beneficiezi de un acoperiș cu straturi de termo și hidroizolare aferente, asigurând o izolare optimă și un spațiu suplimentar de relaxare.
 • Fațadă ventilată: Designul fațadei ventilate nu doar că oferă un aspect modern, dar contribuie și la eficiența energetică a clădirii.
 • Pompe de căldură: Un sistem ecologic și eficient de încălzire, care utilizează energie regenerabilă pentru un mediu mai prietenos.
 • Încălzire prin pardoseală: Pentru confort maxim, sistemul de încălzire prin pardoseală asigură o distribuție uniformă a căldurii în întreaga locuință.
 • Balustradă de sticlă: Balustradele din sticlă adaugă un plus de eleganță și rafinament spațiilor exterioare.
 • Balcoane generoase: Fiecare apartament dispune de balcoane spațioase, perfecte pentru momentele de relaxare în aer liber.
 • Parcare subterană: La subsol, sunt amenajate 234 locuri de parcare, oferindu-ți confort și siguranță pentru mașina ta.

Dacia Residence

Descoperiți DACIA RESIDENCE, cel mai exclusivist proiect rezidențial boutique din București, unde eleganța contemporană întâlnește rafinamentul interbelic într-un stil de viață cu adevărat elegant. Imobilul este situat într-o locație privilegiată din București, oferind acces ușor la o varietate de facilități și atracții instant. Cu magazine exclusiviste, restaurante rafinate și spații verzi în imediata apropiere, acesta creează un sanctuar de relaxare într-o atmosferă urbană vibrantă, imprimând un aer de eleganță și rafinament.
Ne dorim excelență și calitate premium în orice facem: de la materialele pe care le folosim în construcții la modul în care ținem legătura cu cei care ne sunt clienți și nu numai.
Configurația interioară a proiectului rezidential permite dispunerea spațiilor deservite în jurul nodului, oferind în acest fel o desfășurare amplă a camerelor de locuit către fațadă. Apartamentul Showroom propune o amenajare contemporană, într-o completare firească a arhitecturii imobilului. Design-ul interior este gândit în cel mai mic detaliu, pornind de la mobilare, până la lumini și tonurile calde împrumutate din personalitatea cartierului.
Ne ghidăm după principii etice atunci când vine vorba de proiecte. Suntem atenți la cele mai mici detalii și la acuratețea execuției.
Imobilul se inserează discret într-un țesut istoric puternic stratificat cuprins între Bulevardul Ștefan cel Mare și Bulevardul Dacia. Zona, aflată încă în transformare, marchează tranziția de la țesutul urban fragmentat către noile dezvoltări mai dense. Vecinătatea imediată este animată de diverse business-uri locale, restaurante și cafenele, dar și de prezența celor două parcuri importante, Grădina Icoanei și Parcul Ioanid.
Inovația ocupă un loc important în sistemul nostru de valori. Ne inspirăm din comunitate, interpretăm procese și lucrăm cu cele mai noi tehnologii de construcție și design.
Accesul în imobil se face din strada Vasile Lascăr, printr-o alveolă elegantă, o zonă de tip portic exterior. Apartamentele se organizează în jurul unui nod de circulație restrâns, intim, alcătuit din scară și ascensor. Vă invităm să explorați acest proiect rezidențial inovator, unde designul contemporan și confortul se îmbină armonios.
Ne angajăm să oferim o experiență high-end clienților noștri. Apreciem feedback-ul și încurajăm întrebările pe care le aveți în legătură cu proiectele DACIA RESIDENCE.

Sunrise Villas Corbeanca

Sunrise Villas: Reinterpretarea Vieții Moderne

Experimentează viitorul locuirii rezidențiale la Sunrise Villas în Corbeanca. O dezvoltare de elită cu 24 de case tip duplex concepute pentru persoane exigente, Sunrise Villas combină confortul vieții moderne cu beneficiile unei micro-comunități.

Bucură-te de structuri individuale ale caselor cu izolație fonică superioară, curți private delimitate de gard WPC, și acces securizat. Casele, proiectate de arhitecți, oferă spații deschise și luminoase cu sisteme de climatizare și iluminat smart home—luxul la îndemâna ta.

 
 
 
 

North Aviatiei

North Aviatiei este o combinație între construcție impecabilă și finisaje premium, concepută pentru proprietarul exigent.

Caracteristici:

 • 80 de apartamente în 2 clădiri
 • 36 de locuri de parcare în aer liber și 55 subterane
 • Plăci ceramice în băi, dormitoare și pe pardoseală
 • Apartamentele de la parter cu grădini private
 • Încălzire în pardoseală și sistem AC multi-split
 • Fațade ventilate, acoperite cu ceramică

Gata în 1.5 ani!

Domenii Residence

Descoperiți Proiectul Boutique din Piața Domenii: grădini private, balcoane largi și terase spațioase. Oferind doar 17 apartamente selecte, duplexuri cu curți proprii sau unități cu balcoane și terase generoase, acest proiect setează standardul confortului urban.

Tehnologia modernă se îmbină cu finisaje naturale și eficiența energetică, totul încununat cu lumină naturală maximizată datorită orientării sudice. Viitorul locuirii moderne este aici.

YACHT Kid

Yacht Kid, ansamblul rezidențial exclusivist, situat în zona de nord a Bucureștiului, cuprinde peste 200 de apartamente, parcare cu valet, zonă comercială, dar și parcare subterană dotată cu spații de încărcare electrică. Piscinele private și terasele generoase de la apartamentele de la parter completează perfect arhitectura fascinantă a complexului.

UP SITE

Up Site, proiectul fascinant din inima cartierului Floreasca, este compus din două clădiri impunătoare, care, inevitabil, atrag toate privirile! Un loc în care simțiți că puteți atinge norii, dar și o casă în care răsăritul va avea un nou sens.
UP-site este un proiect rezidențial de ultimă generație și este conceput la cele mai înalte standarde europene.

NUSCO Imobiliara

NUSCO City, conceptul fabulos destinat unei comunități responsabile, inconjurată de un mediu eficient și sustenabil, ideal pentru relaxarea adulților și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Complexul este situat chiar în inima zonei de business a Bucureștiului, în imediata apropiere a zonelor Aviației și Floreasca.

Nusco Imobiliara Faza 2

O dezvoltare rezidențială unica concepută pentru a vă ridica stilul de viață la noi culmi.
- 25.000 de metri pătrați de spațiu verde
- Locație aproape de Promenada Mall
- Cel mai bun complex din cartierul Avitatiei
- Finisaje Premium - apartamente cu 2/3 si 4 camere
- Locuri de joaca pentru copii

High Garden East

Un complex pentru o comunitate specială, de oameni frumoși. Un concept gândit pentru opțiunea casei tale sau pentru prietenii tăi, pe care ți-i dorești aproape. O comunitate durabilă și responsabilă, un mediu eficient pentru relaxarea adultilor si dezvoltarea armonioasă a copiilor. 

Situat în spatele pieții Obor Doamna Ghica, chiar în inima zonei de business a Bucureștiului. Deși vei ajunge extrem de repede la birou, la cumpărături și la metrou, parcul verde din incintă te va face să uiți că ești atât de aproape de serviciu.
Luxul începe din confortul propriei case. Având în vedere această filozofie, High Garden East se mândrește, creând cele mai inovatoare și mai elegante spații de locuit. Apartamentele sunt în plan deschis, de ultimă generație, sunt proiectate pentru a oferi combinația supremă de lux și confort. Colaborăm cu profesioniști de top din industrie pentru a implementa în mod constant viziunea noastră de a vă îmbunătăți stilul de viață.
Experimentați camere de zi elegante care integrează frumos lumină naturală amplă, finisaje de ultimă generație și utilizarea inteligentă a spațiului. Aceste Spațiile proiectate atent emană rafinament, oferind un amestec armonios de confort și estetică, unde vă puteți relaxa, distra și crea amintiri neprețuite.

Nusco Homes

Un ansamblu de vile care are toate facilitățile necesare unei proprietăți de înaltă calitate.
Se adresează familiilor care își doresc un stil de viața ferit de aglomerația urbană, dar și cu acces rapid către mijloace de transport, școli, grădinițe, aeroport, spitale și centre comerciale!

Aviatiei Tower

Descoperiți locuința ideală în zona Aviației! Oferim apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

Fiecare spațiu este proiectat cu grijă, finisajele interioare, instalațiile sanitare și electrice fiind complet finalizate, gata să întâmpine noii proprietari.Aviației Tower redefinește conceptul de acasă, transformând fiecare locuință în punctul central al vieții dumneavoastră personale și profesionale.

Bucurați-vă de un cadru liniștit și bine amenajat, cu alei pietonale și carosabile, locuri de parcare și o oază de spații verzi.

 

Avrig Park

Complexul include: studiouri optimizate, apartamente cu 2, 3, și 4 camere și duplexuri sofisticate.

Proiectul se distinge nu doar prin diversitatea sa, ci și prin adăugarea unei infrastructuri de parcare subterană pe trei nivele și integrarea unei prestigioase universități bucureștene în incinta complexului.

 Localizarea strategică la doar două minute de stația de metrou asigură rezidenților un acces facil la infrastructura urbană.

Kempinski

Un ansamblu de 120 de camere și suite de pe malul lacului în hotelul principal va fi completată de facilități ample de spa și wellness a peisajului montan, în timp ce trei restaurante vor prezenta aromele bucătăriei românești și internaționale.

Cellini Residences

Cellini Residence, amplasat în nordul capitalei, este un ansamblu rezidențial de lux, dezvoltat sub sigla Cellini, cea mai veche rețea de magazine, ceasuri și bijuterii de lux din România. 

Situat în zona Tei, se învecinează direct cu Parcul Tei, Verdi, Herăstrău și Circului și oferă acces facil către zona corporate, acoperită de sedii de birou și spații de servicii din bulevardul Barbu Văcărescu.

Stația de metrou Ștefan cel Mare, situată la mică distanță de complex, oferă acces rapid către zona metropolitană a orașului. În proximitate se află numeroase magazine, farmacii, școli, restaurante, zone de relaxare Wellness & Spa, săli de fitness, bancomate, bănci, clinici ș.a.

CRYSTAL NORTH

Crystal North, proiectul rezidențial deosebit, este situat la doar câțiva pași de Lacul Saulei, într-o zonă cu acces direct către mall, benzinării, săli de fitness și piscine, dar și restaurante. Ansamblul se află chiar în inima centrului de business a Bucureștiului, în apropiere de Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, dar și Pipera Business Tower.

Brick Lofts

Descoperiți apartamente exclusiviste cu 4 camere. Un mix perfect între lux, confort și o locație de invidiat.

Inspirată de moștenirea arhitecturală a zonei și având în proximitate emblematica fostă Fabrică națională de Glucoză, clădirea reinterpretează tradiția cu un design modern, integrându-se armonios în peisajul urban.

Localizare strategică cu acces rapid la:

 • Promenada Mall
 • Lacul Floreasca
 • Parcul Herăstrău
 • WorldClass
 • Aeroportul, la doar 15 minute distanță

Lago Residence

Premium Finishes: commitment to quality shines through in the premium finishes chosen from top manufacturers. Green Living: Enjoy beautifully landscaped alleys and green spaces, urban furniture, playgrounds, and spaces for socializing and relaxing.
Eco-Friendly: Lago Residence supports eco-conscious living with electric car charging stations.
Convenience: With a mall nearby, daily shopping and entertainment are just a stone's throw away.
Security: Your safety is our priority. By the Lake offers secured and monitored access to the residential complex.
Stunning Location: Located by Pasarea Lake in the Pipera Tunari area.

One Mircea Eliade

Descoperă One Mircea Eliade, punctul central al One Floreasca City, unde luxul și inovația se întâlnesc pentru a-ți oferi un stil de viață premium.

În emblematicul cartier Floreasca, acest proiect rezidențial oferă apartamente cu finisaje de excepție și vederi panoramice spre lac și parc. Bucură-te de diversitatea facilităților integrate: de la spații comerciale până la oaze verzi, toate într-un complex multifuncțional ce se întinde pe 2.8 hectare.

Cu o varietate de aproximativ 245 de unități rezidențiale și cu acces rapid la mijloacele de transport, One Mircea Eliade este inima vibranta a Floreasca, invitându-te să te alături comunității noastre.

British Residence

Nobis Gardens

Aansamblu rezidențial Nobis Gardens, cuprinde 12 unități exclusiviste, fiecare având suprafețe generoase între 486 mp și 507 mp, pe o proprietate impresionantă de 15.000 mp.

Fiecare vilă este construită cu o atenție deosebită la detalii și finisaje de înaltă calitate, reprezentând culmea luxului și confortului.

 
Având în vedere cererea în creștere pentru proprietăți premium în această zonă, ansamblul nostru oferă nu doar un cămin de neegalat, ci și o investiție solidă cu potențial semnificativ de apreciere.

Medusa by Versace

One North Lofts

SUN Rebreanu

Descoperă SUN Rebreanu - noul standard de locuit în zona Titan: arhitectură modernă, spații verzi generoase, apartamente cu grădini și terase vaste.

Începe-ți ziua într-o locuință luminată și spațioasă, cu dotări de lux și relaxare la tine în grădină, sub cerul senin.

Bucură-te de confort maxim cu tehnologie de ultimă oră pentru eficiență energetică și costuri reduse de întreținere. Acasă la SUN Rebreanu, unde spațiul și natura se îmbină armonios.

Iancu Nicolae Residence

Blocul de pe Strada Erou Iancu Nicolae, Pipera, beneficiază de o amplasare strategică, fiind în proximitatea unor școli internaționale de renume, ideale pentru familiile cu copii. De asemenea, locatarii au acces rapid la numeroase centre comerciale, restaurante și spații de agrement, oferind o varietate de opțiuni de cumpărături, relaxare și socializare. În plus, parcurile din apropiere și accesul facil la transportul public fac ca această locație să fie extrem de convenabilă și atractivă.

Structura clădirilor este realizată din beton armat și cadre, cu cărămida porotherm și un sistem de fațade ventilate equitone, asigurând o izolare fonică excelentă. Confortul ambiental este sporit prin sistemele de încălzire prin pardoseală și centralele termice proprii pentru fiecare unitate.

Apartamentele sunt finisate cu gresie, faianță, ceramică și parchet multistratificat de înaltă calitate, reflectând o atenție deosebită pentru detalii și un standard ridicat al finisajelor.

Oferă și facilități adiționale precum locuri de parcare subterane, menite să asigure confortul și siguranța vehiculelor rezidenților. De asemenea, complexul este echipat cu toate utilitățile necesare, inclusiv apă curentă, canalizare și curent trifazic.

 

303 Sisesti

Semnătura acestui proiect este o nouă viziune asupra unui ansamblu rezidențial, un loc care oferă siguranță și adăpost.

Colosseum Mall este la doar 5 minute de mers cu mașina, iar Băneasa Shopping City este accesibil în 9 minute. Indiferent de anotimp, vă puteți bucura de spațiile verzi din incinta complexului, perfecte pentru plimbări relaxante în familie.

Datorită locației excelente a noului dumneavoastră apartament, puteți pleca rapid spre o nouă destinație, având Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu și Aeroportul Henri Coandă la doar 7, respectiv 9 minute distanță cu mașina.

Finisajele Interioare - Materiale naturale de înaltă calitate, cum ar fi parchetul cu aspect de stejar natural, ferestrele largi și plăcile ceramice elegante conferă o calitate atemporală și de rafinament.

 

Habio

Această construcție se distinge prin execuție impecabilă și finisaje de nivel premium, fiind parte a unui ansamblu rezidențial ultramodern, creat pentru a răspunde chiar și celor mai înalte standarde.

Un hol de distribuție eficient ne îndrumă către baia destinată oaspeților și spre dormitorul generos de 20 de metri pătrați, completat de o baie proprie.

Terasa impresionantă, cu o suprafață de 19 metri pătrați și o lățime de 2 metri, leagă armonios toate încăperile, accesul fiind facilitat prin uși glisante de înaltă calitate de la Schuco.

Cartierul Solar

Ansamblul rezidențial "Cartierul Solar", Faza 6, reprezintă un proiect amplu. Dezvoltat de compania Elite Family Properties, care se mândrește cu o experiență de peste trei decenii în domeniul imobiliar. Faza 6 se distinge prin următoarele caracteristici esențiale:

Locație și Configurație: Poziționat pe un teren cu suprafața de 6447 metri pătrați, complexul include 150 de unități de locuit, fiecare cu 2 sau 3 camere complet decomandate.

Facilități: În cadrul ansamblului sunt oferite numeroase spații verzi, o piscină, locuri de joacă pentru copii, farmacie, restaurant și mini-market-uri. Se bucură de proximitatea Parcului Tudor Arghezi și de un acces ușor la principalele artere de infrastructură urbană.

Accesibilitate și Transport: Locația beneficiază de conexiuni excelente de transport, inclusiv stații de autobuz și metrou în imediata apropiere, asigurând astfel o deplasare rapidă către centrul orașului și alte zone de interes.

Vecinătăți: Amplasarea strategică a ansamblului oferă acces rapid la centre comerciale, instituții educaționale, facilități sportive și de recreere, spitale și farmacii, contribuind la un stil de viață confortabil și practic.

North Bucharest Rent

Explorați o colecție curată de apartamente de închiriat de prim rang în București cu North Bucharest Investments. Proprietățile noastre, îmbină luxul modern cu confortul, oferind o gamă largă de reședințe elegante și bine amenajate pentru a se potrivi diverselor preferințe.

WIN Herăstrău

Amplasat în zona de nord a capitalei. Armonia vizuală a proiectului este susținută de formele impresionante, cromatica deosebită și spațiile perfect compartimentate, care deosebesc ansamblul impunător de vecinătate.

Residence 5

Ansamblul Residence 5 conturează calitatea unei locuințe excepționale, de la materialele alese pentru finisajele de interior până la lucrările executate impecabil, cu ajutorul unei echipe de profesioniști.
Blocul reprezintă 1/3 din suprafața ansamblului, restul fiind destinat spațiilor verzi, aleilor de promenadă și locurilor de joacă pentru copii.

North Village Tunari

North Village Tunari, unicul cartier independent format din 150 vile, care se remarcă prin arhitectura impresionantă, suprafețe generoase, dar și prin compartimentarea ideală. În cadrul impresionantului proiect există 4 tipuri de vile: 2 tipuri cu un singur nivel și 2 tipuri proiectate cu etaj. Locația perfectă pentru cei care caută liniște, facilitați dar și o casă modernă.

ONE Verdi Park

One Verdi Park ilustrează o construcție fabuloasă în zona de nord a Bucureștiului. Formată din două clădiri impozante, cu vederi panoramice atât asupra Lacului Tei, cât și a lacului Floreasca. Complexul rezidențial inovează piața imobiliară din București, atât prin tehnologiile utilizate, cât și prin priveliștile sale spectaculoase.

NORTHVIEW

Northview este un ansamblu rezidential situat in sectorul 1, in nordul capitalei, intr-o zona aerisita si cu spatii verzi dar totodata urbanizata, cu toata infrastructura urbana si cu investitii atat in sectorul privat cat si in sectorul public: Mega Image, Lidl, Elvila sau Spitalul Medicover.Poți alege din cele 138 de apartamente amplasate într-o zonă premium, aproape de spații verzi și de relaxare, de cumpărături, de business și de școală

My Place Residence

Situat în zona de nord, la 200 metri de rondul din Pipera, My Place reunește toate facilitățile într-un singur complex rezidențial.


Cu accent deosebit pe calitate, noul complex rezidențial se distinge prin finisaje și dotări alese, cât și prin multiplele facilități oferite. De la piscină la sala de fitness și loc de joacă pentru copii, de la centru comercial la zona de spa și relaxare.

My Place are 85 de apartamente de 2, 3, 4 camere și penthouse-uri cu suprafețe cuprinse între 66 mp și 250 mp. Toate apartamentele beneficiază de balcoane iar penthouse-urile de terase generoase deasupra clădirii ce oferă o priveliște spectaculoasă, astfel încât fiecare să își găsească locuința mult visată.

My Place North

O casă este mai mult decât un spațiu. My Place North – Feels good to be home! Localizat în zona efervescentă a capitalei, aproape de biroul tău din nordul Bucureștiului, în Pipera, un apartament în My Place North îți garantează confortul și recunoaștere statului tău.

 My Place North îți aduce un randament bun în timp, dar și o viață sănătoasă, fiind înconjurat de spații verzi.

My Place North este poziționat strategic, în zona Pipera, aproape de locul unde își au sediul numeroase corporații. Ești lângă punctele de interes din nordul capitalei (Pipera Plaza, Promenada mall, WorldClass Pipera, SkyKarting), a mijloacelor de transport, clinicilor medicale sau a parcurilor (Herăstrău, Verdi)

Pipera Sky Residence

Pipera Sky Residence prezintă un cadru ideal destinat să vă ofere liniștea și relaxarea pe care le căutați, alături de accesul rapid către punctele de interes din oraș. Cu atenție deosebită acordată detaliilor de finisare, facilităților de vârf și un design asupra luxului.

Villas

Bine ați venit în Portofoliu Nord București Investments Villas!
- Descoperiți o lume de lux și eleganță
- Design rafinat și confort de neegalat
- Răsfățați-vă în aer liber
- Prime Locations, Prime Investment
- Servicii personalizate si expertiza
Nu ratați șansa de a deține o bucată de lux în zona de Nord a Bucureștiului!

Penthouses

Introducing North Bucharest Investments' Spectacular Penthouse Portfolio!
- Luxury Redefined
- Unrivalled Amenities
- Prime Locations
- Tailored Experiences
- Secure Your Penthouse Today
Contact us now to schedule a private tour and experience the epitome of luxury living!

Epique Home

Cea mai recentă bijuterie în construcții - Epique Home, situată în vibranta regiune Pipera din București, de la 350.000 €!
Acest complex ambițios este conceput pentru a redefini viața modernă, cu amestecul său perfect de facilități de lux și arhitectură de ultimă oră.

Oxygen Home

Proiect unic în România, situat în spatele Oxford Gardens din Voluntari, Oxygen Home e casa de lux în care fiecare detaliu e lucrat cu maximă atenție. Pentru că dezvoltatorul deține o experiență vastă în colaborarea cu firmele de construcții, el și-a ales cei mai valoroși specialiști în dezvoltarea proiectului – cu know-how specific pentru fiecare aspect și etapă a construcției.

iResidence

Vă prezentăm cu mândrie complexul iResidence de la IBB Holding, care este printre primele din București proiectate și construite la standardul BREEAM Excellent!
- Apartamente cu 2, 3 si 4 camere
- Apartamente de la 63 mp si 300m2
- Confort inteligent creat de cea mai recentă generație de tehnologie smart-home
- Proiect promitator in Zona Pipera
- Eficiență energetică ridicată
Un avantaj incontestabil al complexului este parcul privat de 15.000 de metri patrati.

Laguna Residence

Ansamblul Laguna Residence, amplasat in zona de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Tei, este o dezvoltare rezidentiala impresionanta cuprinzand 268 de apartamente, 4.800 mp de spatii comerciale si servicii, dar si peste 10.000 mp de spatii verzi, spatii de agrement si relaxare.
Locatia face ca ansamblul Laguna Residence sa beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat in zona de business cea mai dezvoltata din capitala, o zona foarte atractiva atat ca destinatie rezidentiala, cat si investitionala. In acelasi timp, locatia este populara pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia), o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studentesc Tei). Complexul se afla la cateva minute de restaurantele si cafenelele din Parcurile Verdi si Herastrau, iar in masura in care distanta fata Promenada Mall poate fi parcursa pe jos, pentru a ajunge in Baneasa Shopping City ar presupune cateva minute de mers cu masina. Apropierea de statiile RATB si Metrorex face ca orice punct de interes sa fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coanda din Otopeni sunt necesare doar 20 minute de mers cu masina.

F-Zeen

Apartamentele "smarthouse" din acest superb imobil tip "boutique" ce se afla in constructie in nordul Capitalei - Zona Floreasca sunt gata sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi atat din punctul de vedere al materialelor si finisajelor, cat si al locatiei in care se afla.
Pachet de finisaje:
- In sala de intrare, coridoare, livingroom si dormitoare: pardoseala din lemn tripla tip Bauwerk, Roussetos, placi de pardoseală tip Mirage, Marazzi, vopsea lavabilă tip Benjamin Moore, Caparol Premium Latex, Falcon pe pereți si pe tavan.
- In bai: placi de pardoseală si gresie tip Mirage, Marazzi, obiecte sanitare tip Scarabeo, sistem in perete de tip Tece, chiuvetă compacta compozit tip Hidrobox, oglinzi cu LED tip Vanita & Casa, sistem modern de scurgere 2 în 1 tip Tece Linus, robinete de baie și sisteme de duș tip Gessi.
- In bucatarii: placi de pardoseala tip Mirage, Marazzi, pardoseli din lemn triplu stratificate de calitate superioară tip Bauwerk, Roussetos.peretele funcțional va fi acoperit cu placă de gips, rezistent la umiditate RI, pe cadru metalic, vopsea lavabilă de tip Caparol Premium Latex, Benjamin Moore, Falcon
- Toate balcoanele exterioare vor fi prevăzute cu sisteme de evacuare a apei constând din jgheaburi de ploaie pentru hidroizolare și termoizolare; Placi tip Mirage

INTERNI Villas

Vă prezentăm un proiect rezidențial de lux compus din 7 vile tip TownHouse, cu suprafețe cuprinse între 331 și 375 m2 fiecare. Acestea dispun de piscină proprie și două locuri de parcare subterane, precum și alte facilități:
- spălătorie și centrală termică pentru încălzirea sau pompa de căldură.
Complexul este în construcție, iar finalizarea acestuia va fi în octombrie 2023. Inclusiv cu finisajele exterioare. În ceea ce privește interiorul, fiecare beneficiar are libertatea să îl amenajeze după preferințe.

One Floreasca Towers

One Floreasca Towers este o dezvoltare premium situată în centrul zonei de business a Bucureștiului ce include o comunitate cu o gamă largă de unități rezidențiale, cu multiple beneficii, iar punctul de referință al dezvoltării va fi reprezentat de colecția limitată de penthouse-uri exclusiviste cu vederi panoramice superbe către Lacul Floreasca

One High District

Conceput în jurul noțiunii de comunitate, care oferă locuitorilor mai mult decât un spațiu de locuit, complexul One High District este definiția unui adevărat cartier premium.
Construită în zona Floreasca, din care mai mult de 30% reprezintă zone verzi, dezvoltarea propune viitorilor rezidenți un stil de viață urban modern și sustenabil, în apartamente cu design contemporan.

IQON

IQON reprezintă un nou proiect imobiliar compus din 7 vile individuale, punându-se accent în realizarea acestuia în primul rând pe calitatea constructiei și a materialelor premium folosite, cu suprafeţe generoase şi inteligent compartimentate, spații verzi si accesibilitate. Situat în Pipera, proiectul beneficiază de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice, shopping centers și supermarket, spații de recreere și fitness, dar și centre medicale.

Jolie Village

Apartamentele spațioase și inteligent compartimentate, fac din Jolie Village locul unde îți vei găsi locuința mult visată!
Complexul plin de rafinament, construit pe un lot de 8000 mp de teren, părcările fiind prevăzute doar în subteran, conceptul proiectului include curți cu spații verzi generoase, o piscină și loc de joacă pentru copii..

Bellemonde

Bellemonde, o expresie a bunului gust, arhitectura modernă, spațiile dedicate comunității și ambientul interior premium al locuințelor creează un ecosistem al bunului gust din care radiază un vibe unic.
Complexul rezidențial oferă o experiență completă de locuire datorită spațiilor comune generoase și numărului redus de locuințe. Un sentiment de siguranță te însoțește oriunde te-ai afla în Bellemonde. Proiectat pentru liniștea ta, întregul cartier este securizat, accesul în interior realizându-se controlat.

ONE Herăstrău Park

One Herăstrău Park, complexul rezidențial fascinant, compus din 2 clădiri impozante, se află chiar în cea mai exclusivistă zonă de nord a Bucureștiului, Herăstrău. Clădirile au vederi panoramice asupra Lacului Herăstrău și Lacului Floreasca. Proiectul impresionant reprezintă un reper al orașului București datorită locației sale unice și a arhitecturii avangardiste.

HERĂSTRĂU BOUTIQUE

Herăstrău Boutique Residence, ansamblul impozant, situat în cea mai exclusivistă zonă a Bucureștiului, Herăstrău, menține stilul de viață contemporan, și oferă spații perfect compartimentate, cu finisaje de lux și garanția calității construcției. Complexul reprezintă cel mai nou și impresionant ansamblu rezidențial de tip boutique din râvnita zonă Herăstrău.

NORTH Avenue

North Avenue reprezintă o capodoperă rezidențială în care clasicul se îmbină cu rafinamentul și eficiența, iar parcul exterior este piesa de rezistență, menită să atragă toate privirile.
Bazele proiectului exclusivist pornesc de la 4 principii solide: Profesionalism, Calitate, Siguranță și Încredere.

CITYMOOR

CityMoor Residence este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de pe piața imobiliară, conturat prin îmbinarea celor mai impresionante și actuale caracteristici arhitecturale și de design interior. Ansamblul imobiliar se află la doar 50m de bulevardul Decebal, recunoscut pentru aerul monden și diversitatea restaurantelor.

CONFORT NORD

Confort Nord este un proiect impunător, situat într-o zonă cu acces rapid către toate atracțiile din zona de nord a orașului București. Noul concept rezidenţial, perfect integrat în atmosfera urbană, reprezintă locul ideal unde viaţa dumneavoastră are un nou început. Complexul este situat în apropiere de Parcul Herăstrău, Mall Promenada și Mall Băneasa.

MTM Residence

MTM Residence este un proiect excepțional, care se remarcă prin poziționarea excelentă, arhitectura impresionantă și calitatea materialelor folosite.
Ansamblul este format dintr-o comunitate închisă, iar amenajările exterioare integrează semne de circulație auto și pietonale, locuri de parcare și spații verzi.

Pipera park

City Garden este un complex rezidențial exclusivist din Pipera, ce oferă un stil de viață premium, finisaje de lux, compartimentare perfectă și dotări de ultimă generație. Poziționarea excelentă este susținută și de centrele comerciale din apropiere: Mall Promenada și Băneasa Shopping City.

LUXURIA Residence

Ansamblul îmbină impecabil arhitectura modernă a construcțiilor cu spațiile verzi generoase, dar și cu facilitățile oferite, astfel asigurându-le rezidenților un nivel ridicat de confort. Construit la standarde înalte din punct de vedere al sustenabilității, Luxuria Residence este primul proiect rezidențial din București certificat BREEAM Excellent.

TEILOR Park

Teilor Park este un concept modern impresionant, dedicat celor care doresc să locuiască într-o oază de linişte şi relaxare.
Proiectul este gândit special pentru a oferi un stil de viaţă echilibrat şi activ, fiind situat la doar un minut de Parcul Circului, astfel locația fiind un alt motiv pentru ca Teilor Park să fie alegerea pentru perfectă locuința dumneavoastră!

First Estate

Inspirație, armonie, alegerea materialelor potrivite – iată cele trei criterii folosite la definirea conceptului First Estates. Proiectul a fost gândit în cele mai mici detalii, astfel încât să te poți bucura de o compartimentare inteligentă și practică, finisaje de calitate superioară, și nu în ultimul rând, de spații vitrate mari. Fiecare detaliu a fost proiectat cu atenție pentru a oferi maximum de confort și relaxare.

Forest Villas Corbeanca

Forest Villas reprezintă un complex destinat unui stil de viață modern și exclusivist, având poziționarea în cele mai căutate zone, la doar 13 km de București.
Spațiile de locuit sunt generoase şi pline de luminozitate, de-asemenea, design-ul exterior este ultramodern, cu terasă acoperită și curte spațioasă.
Un accent special se pune pe finisaje premium şi a dotărilor astfel încat experiența de confort şi siguranță să fie una desăvârșită.

One Herastrau Towers

One Herăstrău Towers este un complex rezidențial de înaltă calitate, dispus în 2 turnuri rezidențiale cu utilizare mixtă care include unități rezidențiale, de birouri și comerciale, în care toți rezidenții au acces prioritar la numeroase beneficii. Ansamblul este situat în partea de nord a capitalei, în Zona Herăstrău, la doar câțiva pași distanță față de parcul Herastrau si oferă o vedere panoramică asupra lacului Herăstrău şi a zonei de nord a oraşului.

H4L THE VILLAGE

H4L THE VILLAGE un complex rezidențial, cu un total de 1.284 de case, fiecare având grădină proprie.
Arhitectura este modernă, construită în jurul conceptului – însuflețește viața. Toate locuințele au spații generoase și bine optimizate. Spre grădină am prevăzut zone vitrate de mari dimensiuni. Cartierul este închis, cu acces controlat, sigur pentru copii. Tehnologiile smart utilizate sunt menite să crească starea de bine și confortul acasă.
Complexul este situat pe malul Lacului Șaulei și va dispune de spații utile care vor deservi întreg cartierul precum, sală de sport, spații comerciale, etc. h4l THE VILLAGE va avea un teren grandios de spațiu verde, un parc de 4.000 mp. În plus, locuitorii vor beneficia de o promenadă pe malul lacului de 600 mp și o pistă de alergare în jurul cartierului de 3 km.

Știri

1 min 2024-05-14

Bucureștenii au cumpărat cu 63% mai multe locuințe în aprilie!

Piața imobiliară din București continuă să demonstreze în 2024 o performanță remarcabilă de la o lună la alta, reflectând atractivitatea sa într-un mediu economic provocator.

Potrivit datelor furnizate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), în luna aprilie 2024 s-au vândut 4694 de locuințe în București, ceea ce reprezintă o creștere impresionantă de 63% față de aprilie 2023, când s-au înregistrat doar 2879 de unități vândute.

Acest avans substanțial al vânzărilor subliniază interesul ridicat pentru locuințe noi și nevoia pentru creșterea confortului de locuire, stimulat și de randamentele mari ale investițiilor imobiliare, dar și de câștigurile tot mai bune din locuințele cumpărate pentru a fi închiriate.

WhatsApp Image 2024 05 14 at 14.09.10

 “Aprilie 2024 a fost o lună performantă pentru piața imobiliară din București Creșterea semnificativă a vânzărilor reflectă încrederea sporită a cumpărătorilor în potențialul de creștere a pieței și de randamentele bune care sunt aduse de investițiile imobiliare.

În acest context, North Bucharest Investments a înregistrat o creștere de 115% a vânzărilor, cu 112  tranzacții finalizate în aprilie 2024, comparativ cu 52 de unități vândute în aprilie 2023.

Factorii cheie, precum infrastructura modernă, poziționarea centrală și accesul la facilități esențiale, continuă să atragă un număr tot mai mare de investitori și cumpărători,” explică Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

Piața imobiliară din București rămâne o destinație de top pentru cei care caută o investiție sigură și profitabilă și care contuinuă să fie una dintre cele mai accesibile piețe la nivel european.

WhatsApp Image 2024 05 14 at 14.09.11

Datele ANCPI mai arată că, în luna aprilie 2024, au fost vândute la nivelul întregii țări, 61.718 de imobile, cu 7.360 mai multe față de luna martie a anului curent.

Prin creșterea puternică a vânzărilor de la o lună la alta, North Bucharest Investments își consolidează în 2024 rolul de lider în acest sector și oferă un portofoliu extins de locuințe de o calitate net superioară.

North Bucharest Investments

North Bucharest Investments (NBI) este un grup de companii din segmentul imobiliar rezidenţial, ce activează pe două linii de business – activitate investiţională şi servicii de intermediere.

NBI Group a fost fondat în anul 2011, în Republica Moldova, de omul de afaceri Vlad Musteață, iar din vara anului 2022 a intrat și pe piața din România.

Grupul North Bucharest Investments a înregistrat peste 400 de tranzacții imobiliare în 2023, în ansambluri rezidențiale noi din zona de Nord a Capitalei. Doar în ultimul an, cifra de afaceri a companiei s-a dublat de la 20 de milioane de lei, la 42 milioane de lei.

NBI gestionează cele mai importante ansambluri rezidențiale din zona de Nord a Capitalei, iar activitatea companiei se diferențiază prin servicii dedicate de digital marketing, consultanță de vânzări cu experiență în vânzarea ansamblurilor rezidențiale noi și o comunicare customizată a ansamblurilor din portofoliu pe social media, toate acestea maximizând rezultatele de vânzări ale tuturor ansamblurilor rezidențiale din portofoliul companiei.

1 min 2024-03-12

INS: București, mai multe locuințe terminate. NBI: Vânzări în creștere!

INS: București, mai multe locuințe terminate.  NBI: Vânzări în creștere accelerată!

Potrivit Insitutului Național de Statistică, trimestrul IV din 2023 a adus o creștere notabilă de 923 de locuințe terminate față de aceeași perioadă a anului anterior, ajungând la un total de 21,461 unități. În special, mediul urban a cunoscut o creștere semnificativă, cu 2,352 de locuințe terminate în plus față de trimestrul IV din 2022, în timp ce numărul locuințelor din mediul rural a scăzut. Această tendință subliniază o schimbare în preferințele de locuire și finanțare, cu o creștere a finanțării publice și private pentru construcția de locuințe.