ARQA, the new business line for real estate developments

Fondatorul Predo Construct, Petre Niculae, împreună cu omul de afaceri Florin Ababe, s-au asociat într-o nouă linie de business vizând dezvoltarea imobiliară, sub numele ARQA. Prima dezvoltare sub noul brand a început deja, odată cu lansarea ARQA Jolie Village, un ansamblu rezidențial premium din nordul Capitalei. Din structura de management ARQA, va face parte și Lucia Niculae, care va ocupa funcția de Chief Investment Officer. 

Investițiile în ARQA Jolie Village depășesc 20 de milioane de euro, iar dezvoltatorul a anunțat că pregătește și alte proiecte majore în piața de real estate, dintre care va demara anul acesta încă două ansambluri în vestul Bucureștiului.

În următorii cinci ani, ARQA plănuiește edificarea a aproximativ 5.000 de unități locative în proiecte din București și analizează mai multe terenuri în principalele orașe din țară.

Antreprenorul Florin Ababe este de profesie inginer, și activează în domenii precum construcții, piețe financiare, telecomunicații și tranzacționarea metalelor prețioase. 

Compania Pedro Construct, fondată de Petre Niculae, a construit de-a lungul celor 30 de ani de activitate, clădiri rezidențiale, birouri și spații comerciale, în total peste 10.000 mii de locuințe, cu o suprafață totală de aproximativ 1 milion de metri pătrați. 

News

1 min 2023-11-20

The VAT rate for purchasing a home is increasing!

1 min 2023-11-08

Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

Compania North Bucharest Investments redefinește piața imobiliară prin promovarea unei perspective inovatoare asupra investițiilor imobiliare

1 min 2023-10-09

North Bucharest Investments announces partnership with TOKERO

North Bucharest Investments (NBI), the investment and real estate brokerage company, announces its partnership with TOKERO

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica