CBRE: In 2023, fewer products will go on sale

Piaţa imobiliară s-a bucurat de investiţii record în 2022, când a reuşit să depăşească un prag istoric de 1,25 mi­liarde de euro, fiind în creştere cu 36% faţă de volumul înregistrat în anul precedent, conform celui mai nou raport al companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

„2022 reprezintă un an excepţional pentru piaţa imobiliară din România, ţinând cont că volumul total de investiţii a depăşit 1,25 miliarde de euro. De asemenea, experienţa noastră din tranzacţiile mari de anul trecut demonstrează că piaţa are o lichiditate abundentă pentru produsele potrivite. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca în 2023 volumul de investiţii să fie mai ponderat pe fondul predictibilităţii scăzute la nivel economic. Suntem însă optimişti că piaţa imobiliară va rămâne un domeniu atractiv pentru investitori, în special pe segmentele de office, industrial şi retail“, a declarat Mihai Pătrulescu, head of investment properties, CBRE România.

News

1 min 2023-11-20

The VAT rate for purchasing a home is increasing!

1 min 2023-11-08

Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

Compania North Bucharest Investments redefinește piața imobiliară prin promovarea unei perspective inovatoare asupra investițiilor imobiliare

1 min 2023-10-09

North Bucharest Investments announces partnership with TOKERO

North Bucharest Investments (NBI), the investment and real estate brokerage company, announces its partnership with TOKERO

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica