Pipera – the neighborhood residential comple

Raport North Bucharest Investments: Pipera – cartierul cu cele mai multe ansambluri rezidențiale premium și luxury

Zona Pipera din Nordul Bucureștiului reprezintă una dintre cele mai mari atracții pentru tinerele familii și pentru cei care vor să facă o investiție imobiliară, care să le asigure câștiguri generoase din chirii sau revânzare – este concluzia Raportului North Bucharest Investments despre zona Pipera, potrivit unui comunicat.

Pipera este alegerea perfectă pentru toți cei care sunt în căutarea unui stil de viață luxos și confortabil. Cartierul beneficiază de numeroase avantaje, de la infrastructură bine dezvoltată, până la un profil de cumpărător înclinat spre investiții priofitabile și un mediu optim de locuire.

Infrastructură excelentă:

Pipera se bucură de o poziție strategică, fiind situată la doar 10 minute cu mașina de Centura Bucureștiului și de ieșirea pe autostrada A3. Principalele artere ale cartierului includ Bulevardul Pipera și Strada Erou Iancu Nicolae, care asigură acces rapid către centrul Capitalei, către zona Grădinii Zoologice, spre zona comercială Băneasa și Aeroportul Internațional Otopeni.

Profil de cumpărător diversificat:

Pipera atrage în mod special familiile tinere, cu vârsta medie a rezidenților de 38 de ani. Majoritatea cumpărătorilor sunt căsătoriți, cu studii superioare finalizate și lucrează în corporații, ocupând funcții de middle și top management. Printre profesiile predominante se numără IT-iști și oameni din domeniul financiar, cu venituri lunare de peste 8.000 de lei.

Evoluție pozitivă a prețurilor imobiliare:

Dezvoltarea economică a României în ultimele decenii a dus la o expansiune semnificativă a zonei Pipera, transformând-o în una dintre cele mai atractive zone pentru investiții imobiliare. Școli internaționale de prestigiu, centre comerciale cu branduri de renume și mari dezvoltatori imobiliari au ales să investească în Pipera.

Această creștere a interesului pentru zonă a avut ca efect pe termen lung majorarea constantă a prețurilor pentru locuințe, ceea ce asigură un randament bun pentru toate investițiile imobiliare din Pipera. În prezent, prețul mediu pe metru pătrat depășește 2.200 de euro, comparativ cu aproximativ 1.000 de euro în 2015.  Raportul North Bucharest Investments arată că tendința de creștere a prețurilor se va menține și în anul 2024, făcând din zona Pipera o opțiune foarte tentantă pe termen lung pentru investitori”, susține Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments.

În concluzie, Pipera devine o alternativă pentru zonele Herăstrău și Primăverii datorită prețurilor mai mici pe metru pătrat, dar și a facilităților și a unei poziționări comparabile.

Zona beneficiază de o infrastructură excelentă, fiind la doar câteva minute distanță de parcuri, centre comerciale și principalele artere de transport.

 „Ansamblurile rezidențiale din Pipera, precum ARQA Jolie Village, Nusco City, H Pipera, MTM Sky Residence, North Avenue, Pipera H, North Gate, First Estates sau Crystal North, oferă finisaje premium și facilități care răspund exigențelor tuturor categoriilor de cumpărători. Acest mix de avantaje face din Pipera o opțiune atractivă pentru cei care caută un stil de viață confortabil, intim și luxos”, afirmă Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments

North Bucharest Investments oferă, pe lângă portofoliul de imobile în cele mai de renume ansambluri, și unele dintre cele mai exclusiviste și scumpe imobile din București.

Source: https://financialintelligence.ro/raport-north-bucharest-investments-pipera-cartierul-cu-cele-mai-multe-ansambluri-rezidentiale-premium-si-luxury/

News

1 min 2023-11-20

The VAT rate for purchasing a home is increasing!

1 min 2023-11-08

Investiții Imobiliare în Inima Bucureștiului

Compania North Bucharest Investments redefinește piața imobiliară prin promovarea unei perspective inovatoare asupra investițiilor imobiliare

1 min 2023-10-09

North Bucharest Investments announces partnership with TOKERO

North Bucharest Investments (NBI), the investment and real estate brokerage company, announces its partnership with TOKERO

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica