Panica din sistemul bancar cuprinde bursele europene

Panica din sistemul bancar cuprinde bursele europene: Toate bursele au deschis pe roşu, iar indicii scad accelerat după weekendul care a schimbat definitiv faţa sistemului bancar european. Acţiunile băncilor scad puternic: Deutsche Bank a înregistrat scăderi de peste 7%, Unicredit a scăzut cu 6,47%, iar HSBC cu aproape 5%, iar Erste cu 3.69%

Panica din sistemul bancar cuprinde bursele europene: Toate bursele au deschis pe roşu, iar indicii scad accelerat după weekendul care a schimbat definitiv faţa sistemului bancar european. Acţiunile băncilor scad puternic: Deutsche Bank a înregistrat scăderi de peste 7%, Unicredit a scăzut cu 6,47%, iar HSBC cu aproape 5%, iar Erste cu 3.69%.

Bursele europene deschid pe roşu după weekendul care a schimbat definitiv faţa sistemului bancar european. Indicelel FTSE 100 a scăzut cu 0,78%, în timp ce DAX a pierdut 0,53%, iar indicele european SToxx 600 0,56%.

Băncile mari europene au înregistrat pierderi majore pe burse încă de la deschiderea sesiunii de tranzacţionare. Credit Suisse a scăzut cu peste 72%, iar UBS cu 8,6%. Deutsche Bank a înregistrat scăderi de peste 7%, Unicredit a scăzut cu 6,47%, iar HSBC cu aproape 5%.

Știri

1 min 2023-12-04

Impactul scăderii autorizațiilor de construire asupra valorilor proprietății

1 min 2023-11-20

Crește cota TVA la cumpărarea unei locuințe!

1 min 2023-11-03

Recent increase in real estate sales in Bucharest!

The latest data from ANCPI shows a significant increase in property sales nationally, with over 63,000 properties sold last month.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica