Jolie Village - Complex Rezidential

Jolie Village este primul ansamblu rezidential dezvoltat prin asocierea oamenilor de afaceri Petre Niculae si Florin Ababe. Proiect dezvoltat pe 8.000mp, in zona Iancu Nicolae, devine din ce in ce mai cautat de catre parintii care investesc in educatia de calitate a copiilor. Scoli de renume atat locale cat si intrenationale, se afla in preajma acestui ansamblu, fapt care plaseaza Jolie Village ca fiind o alegere primara.

Unul dintre cei mai apreciati designeri, Eduard Nastasoiu isi lasa amprenta artistica in acest proiect. Portofoliul impresionant, si ambientul pe care stie sa il creeze , ridica nivelul calitatii proiectului.

Cei doi oameni de afaceri, prin compania lor, Pedro Construct, avand 30 de ani de experienta in constructii, garanteaza siguranta clientului.

In acest complex exista variante de imobile cu suprafete intre 60 mp si 400mp, apartemente cu 2,3, 4 camere si cateva penthouse-uri. Toate dispun de finisaje de calitate înaltă, încălzire în pardoseală, tâmplărie de aluminium, piscină și spații verzi în suprafață totală de cca 5.000 de mp.

Știri

1 min 2023-12-04

Impactul scăderii autorizațiilor de construire asupra valorilor proprietății

1 min 2023-11-20

Crește cota TVA la cumpărarea unei locuințe!

1 min 2023-11-03

Recent increase in real estate sales in Bucharest!

The latest data from ANCPI shows a significant increase in property sales nationally, with over 63,000 properties sold last month.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica