CBRE: În 2023 mai puţine produse vor ieşi la vânzare

Piaţa imobiliară s-a bucurat de investiţii record în 2022, când a reuşit să depăşească un prag istoric de 1,25 mi­liarde de euro, fiind în creştere cu 36% faţă de volumul înregistrat în anul precedent, conform celui mai nou raport al companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

„2022 reprezintă un an excepţional pentru piaţa imobiliară din România, ţinând cont că volumul total de investiţii a depăşit 1,25 miliarde de euro. De asemenea, experienţa noastră din tranzacţiile mari de anul trecut demonstrează că piaţa are o lichiditate abundentă pentru produsele potrivite. Cu toate acestea, ne aşteptăm ca în 2023 volumul de investiţii să fie mai ponderat pe fondul predictibilităţii scăzute la nivel economic. Suntem însă optimişti că piaţa imobiliară va rămâne un domeniu atractiv pentru investitori, în special pe segmentele de office, industrial şi retail“, a declarat Mihai Pătrulescu, head of investment properties, CBRE România.

Știri

1 min 2023-12-04

Impactul scăderii autorizațiilor de construire asupra valorilor proprietății

1 min 2023-11-20

Crește cota TVA la cumpărarea unei locuințe!

1 min 2023-11-03

Recent increase in real estate sales in Bucharest!

The latest data from ANCPI shows a significant increase in property sales nationally, with over 63,000 properties sold last month.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica