Noor Unirii

Descriere

Obiectul prezentarii il constituie dezvoltarea unui ansamblu residential cu apartamente de 2, 3 si 4 camere si dotarile aferente si spatii comerciale la parter cu , constructii anexe, retele interioare, accesuri/alei auto si pietonale, record la drumurile publice, parcari subterane, spatii verzi, imprejmuire teren.

Complex rezidential din clasa premium, situat in centrul Bucurestiului, zona Piata Unirii, unde elementele zonei istorice se imbina armonios cu arhitectura modernista si peisagistica recenta, specifice oricarei capitale europene. In apropiere se afla: Bulevardul Unirii, Centrul Istoric, Cartierul Evreiesc

SUBSOL: La nivelul subsolului 1 se vor amenaja 18 locuri de parcare.

PARCARE EXTERIOARĂ: La nivelul parterului se vor amenaja 15 locuri de parcare acoperite.

 

Pentru mai multe
informații descarcă broșura
complexului dat

Oferte exclusiviste de la
dezvoltatori de Top
Descarcă broșura

Oferte similare

Cartierul Solar

Ansamblul rezidențial "Cartierul Solar", Faza 6, reprezintă un proiect amplu. Dezvoltat de compania Elite Family Properties, care se mândrește cu o experiență de peste trei decenii în domeniul imobiliar. Faza 6 se distinge prin următoarele caracteristici esențiale:

Locație și Configurație: Poziționat pe un teren cu suprafața de 6447 metri pătrați, complexul include 150 de unități de locuit, fiecare cu 2 sau 3 camere complet decomandate.

Facilități: În cadrul ansamblului sunt oferite numeroase spații verzi, o piscină, locuri de joacă pentru copii, farmacie, restaurant și mini-market-uri. Se bucură de proximitatea Parcului Tudor Arghezi și de un acces ușor la principalele artere de infrastructură urbană.

Accesibilitate și Transport: Locația beneficiază de conexiuni excelente de transport, inclusiv stații de autobuz și metrou în imediata apropiere, asigurând astfel o deplasare rapidă către centrul orașului și alte zone de interes.

Vecinătăți: Amplasarea strategică a ansamblului oferă acces rapid la centre comerciale, instituții educaționale, facilități sportive și de recreere, spitale și farmacii, contribuind la un stil de viață confortabil și practic.

IQON

IQON reprezintă un nou proiect imobiliar compus din 7 vile individuale, punându-se accent în realizarea acestuia în primul rând pe calitatea constructiei și a materialelor premium folosite, cu suprafeţe generoase şi inteligent compartimentate, spații verzi si accesibilitate. Situat în Pipera, proiectul beneficiază de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice, shopping centers și supermarket, spații de recreere și fitness, dar și centre medicale.

Nature Residence

Acest Proiect boutique situat în cartierul Piața Domenii, cu doar 17 apartamente, fie de tip duplex pe două nivele și cu curți proprii, fie apartamente cu balcoane și terase generoase, va da cu siguranță tonul zonei.

Grădină proprie, Balcoane și Terase spațioase

Ideea de la care pornim când proiectăm un bloc nou este să maximizăm folosirea spațiilor „de zi”. Sunt locurile unde petreceți cel mai mult timp și în special acel timp, pe care-l apreciați cel mai mult – locurile de relaxare, de hobby și de luat masa. Aceste spații posedă grădinile proprii (rar întâlnite în metropole), balcoanele late (minim 1,8 m) și terasele generoase.

First Estate

Inspirație, armonie, alegerea materialelor potrivite – iată cele trei criterii folosite la definirea conceptului First Estates. Proiectul a fost gândit în cele mai mici detalii, astfel încât să te poți bucura de o compartimentare inteligentă și practică, finisaje de calitate superioară, și nu în ultimul rând, de spații vitrate mari. Fiecare detaliu a fost proiectat cu atenție pentru a oferi maximum de confort și relaxare.

CITYMOOR

CityMoor Residence este unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte de pe piața imobiliară, conturat prin îmbinarea celor mai impresionante și actuale caracteristici arhitecturale și de design interior. Ansamblul imobiliar se află la doar 50m de bulevardul Decebal, recunoscut pentru aerul monden și diversitatea restaurantelor.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Puteți afla mai multe despre cookie-urile pe care le utilizăm sau le puteți dezactiva în setări.

Acceptă Vezi politica

Distribue